17 ročný mladík má na svedomí niekoľko krádeži. Chcel ukradnúť detskú vestu. Dopravná nehoda vo Vranove. Vykradli sedem chatiek

18.01.2011 Celý región

17 ročný mladík má na svedomí niekoľko krádeži: Z prečinov krádeže a poškodzovania cudzej veci obvinili včera policajti z Lipian 17 ročného Lipiančana.
Obvinený mladík sa v noci z 21.12.2010 na 22.12.2010 vlámal do jednej z lekárni v Lipanoch. Na vonkajšej strane budovy odstránil poplašné signalizačné zariadenie a následne kameňom rozbil jedno z okien lekárne. Cez to potom vošiel dnu, kde zo stropu najprv odstránil senzor pohybu a objektív priemyselnej kamery a následne z registračnej pokladne ukradol mince. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 700. - €.
Okrem spomínanej krádeže je mladík obvinený z ďalších piatich rôznych krádeži v Lipanoch a blízkom okolí. Po vznesení obvinenia bol na neho podaný návrh na vzatie do väzby.

Chcel ukradnúť detskú vestu:
Bardejovskí policajti obvinili včera 26 ročného Bardejovčana z prečinu krádeže.
Obvinený mladík 20.12.2010 v čase okolo 15.30 hod. v jednom z čínskych supermarketov v Bardejove počas nákupu ukradol z regálu detskú bielu vestu v hodnote 3,95 €. Z predajne sa potom popri pokladni bez zaplatenia snažil odísť, avšak bol zastavený pracovníkom obchodu. Tohto skutku sa dopustil aj napriek tomu, že v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch sa dopustil obdobného činu.

Dopravná nehoda vo Vranove:
Na Ulici Duklianskych hrdinov vo Vranove n/Topľou došlo včera k dopravnej nehode, na ktorej mali účasť dve osobné auta a chodec.
V čase okolo 12:45 h viedol smerom von z mesta 37 ročný Vranovčan osobné auto Opel Corsa. Keďže sa plne nevenoval vedeniu vozidla, prednou časťou svojho auta narazil do zadnej časti osobného auta Fiat Seicento, ktoré zastavilo pred priechodom pre chodcov z dôvodu dávania prednosti chodcom. V dôsledku nárazu posunulo Fiat dopredu a ten narazil do 37 ročnej chodkyni zo Slovenskej Kajne prechádzajúcej cez priechod pre chodcov. Žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou práceneschopnosti 12 týždňov. Na vozidlách vznikla škoda vo výške 2.000, - €. Vykonanou dychovou skúškou u vodičov a chodkyne nebolo zistené požite alkoholických nápojov. Nehodu vyšetruje vranovský policajný vyšetrovateľ, ktorý vodiča Opla obvinil z prečinu ublíženia na zdraví. Stíhaný je na slobode.

Vykradli sedem chatiek:
Vranovskí policajti vyšetrujú od včera krádež vlámaním do siedmych záhradných chatiek v jednej zo záhradkárskych oblasti vo Vranove n/Topľou.
Na jednej z chatiek vylomil zatiaľ neznámy páchateľ dvere do pivnice odkiaľ ukradol plynovú bombu s regulátorom, zemiaky, dózu s kávou a zapaľovač. Spôsobená škoda je 44. - €. Následne sa vlámal do ďalších šiestich chatiek, z ktorých ukradol rôzne doposiaľ majiteľmi neupresnené veci. Ku krádežiam došlo niekedy v dobe od 12.1.2011 do 17.1.2011 vo vranovskej záhradkárskej oblasti zv. Rodinná oblasti, časť Otrokovice.
 

Vyberte región